„Întinereşte România!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Parlamentul Tinerilor, din nou la muncă, cu ochii pe parlamentari! Parlamentul Tinerilor îşi reîncepe activitatea după finalizarea primei legislaturi. Zeci de tineri s-au mobilizat pentru a-si asuma responsabilitătile de „tânăr parlamentar” şi pentru a reprezenta tânăra generaţie într-o instituţie de dezbatere şi acţiune.

Parlamentul Tinerilor îşi reia oficial activitatea în data de 28 septembrie 2011. Plenul inaugural va debuta cu o dezbatere pe tema „Stânga, centru sau dreapta” în care tinerii vor face declaraţii politice şi vor lua cuvântul în plen.

Principalul subiect abordat de reprezentanţii tinerei generaţii va fi migraţia politică. Discursurile vor fi urmate de o sesiune de dezbatere a Proiectului de Lege nr. 343/2011 privind modificarea Legii 7/2006 privind statutul funcţionarului public parlamentar, proiect de lege care interzice, printre altele, migraţia politică în rândul parlamentarilor. Evenimentul se va finaliza cu procesul de votare a Proiectului de Lege.

Începând cu data de 28 septembrie 2011, Parlamentul Tinerilor va organiza săptămânal dezbateri cu rol informativ şi deliberativ. Tinerii vor redacta propuneri la proiectele de lege, vor dezbate agenda socială, politică şi economică şi vor propune soluţii.

Parlamentul Tinerilor se va autosesiza ori de câte ori drepturile tinerilor vor fi nesocotite.

Reţeaua noastră naţională va acţiona la locul potrivit, sesizând instituţiile statului şi oferind asistenţa juridică adecvată.

Pentru informţii suplimentare

Persoană de contact:

Edit Gyenge

Project Manager

PARLAMENTUL TINERILOR

via Moshe Mordechai

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: